2008. október 5., vasárnap

Tarka Magyar Demonstráció

Röviden:
Van, aki semmit sem ért, de felbukkan a "Gecy incidens" egyik résztvevője, Tomcat szaros és törött orrú áldozata. Ő viszont elmagyarázza. Barcs "drFlash" Miki is bejátszik egy üveg gyógyitallal. Hanti Vilmos, az antifasiszta és gyermeküdültetési biznisz nagybani játékosa újra az élvonalban. Narancsszínű gimnazisták hordája minden évben ugyanazokkal a transzparensekkel. Képmutogatók képekkel: a Boulevard és Brezsnyev galéria médiahekkje, a komolykodó civil rendezvény legjobb ötlete. Könnyű volt ebben a mezőnyben. Fellép egy zenekar is, akiket a nácik nem engedtek fellépni. A zenekart meghallgatva rövid időre mi is nácivá alakulunk, fogaink közt egy félig elfogyasztott zsidó szűzzel. A bátor Főantifasisztát, Gyurcsány Magánembert nem láttuk, valószínűleg eltakarta az inkálos és állami testőreinek hada. Bódis Kriszta piros hajjal toleranciamisét celebrál a Hősök terén, végre megvan a saját játszótére és nem kell többé Babarczy Eszterrel egy csárdában szeretnie Magyarországot. Novák Péter lendületet vesz és belengetésre biztatja a négyezernyi százezret, majd itt a vége. Szóba kerül még a tarka szlovák is.







mulatósan:






az videók minőségéért elnézést, fényképezőgéppel készült, 15 fps, 8000 hz / 8bit / mono, extra karambolként a Viddler szervere újratömörítette. Youtubeval már nem is próbálkozunk, bár ott is megtekinthetőek (1) (2).
Noakkor következzenek a fotóink:

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

"A területet szinte hermetikusan lezárták".

hermetikusan... szép magyar a fizikából

Névtelen írta...

Csendes többség? Novák Péter a Szeretem Magyarország nevű maszopos holdudvar sunyi, konformista üzenetét közvetíti, újra és ismét. Mennyi a stekó, Peti?

Névtelen írta...

http://nol.hu/voks/cikk/509135/

"október 4-én szombaton, a közeli - ENSZ által, Ghandi születésének évfordulója alkalmából meghirdetett - Erőszakmentesség Világnapjára emlékezve."
tudtommal október másodikán született Gandhi-Ghandi

Névtelen írta...

ki az a Novák Péter?

Névtelen írta...

vmi fontoskodó pöcs

BB írta...

Let's Lynch the Landlord

Névtelen írta...

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, ez a közös eskü a végén, ez nagyon odabassz, Bodis Kriszta bearanyozta a napom