2010. július 10., szombat

Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat

Szerintünk is legyen béke, szabadság és egyetértés, valamint szobrot Orbán Viktornak, a fülkeforradalmárok vezérének. Bár nem vagyunk közintézmény, önként kitesszük a nyilatkozatot a blogunkra és erre biztatunk minden kollégát. Legyetek jó és engedelmes állampolgárok, fizessétek a sarcot az adót az politikus-parazitáknak államnak, különben megdádál Gergényi Pintér Sándor bácsi. éLJEN A kORPORATÍV áLLAM.

Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat, Legyen béke, szabadság és egyetértés  A XXI. század elsô évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét. A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsôséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdôdött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott. A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyûjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez. Az Országgyûlés kinyilvánítja, hogy ezt az alkotmányos keretek között megvívott forradalmat elismeri és tiszteletben tartja. Az Országgyûlés kinyilvánítja, hogy az áprilisi választásokon új társadalmi szerzôdés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttmûködés Rendszerének megalapításáról döntöttek. A magyar nemzet e történelmi tettével arra kötelezte a megalakuló Országgyûlést és a felálló új kormányt, hogy elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül irányítsák azt a munkát, amellyel Magyarország fel fogja építeni a Nemzeti Együttmûködés Rendszerét. Mi, a Magyar Országgyûlés képviselôi kinyilvánítjuk, hogy a demokratikus népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínû magyar nemzet tagjait. Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövônk tartóoszlopai. A Nemzeti Együttmûködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élô magyarok. Lehetôség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyôzôdésünk, hogy a Nemzeti Együttmûködés Rendszerében megtestesülô összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövôjét, erôssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erôket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemû, vallású, politikai nézetû, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetôséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következô éveit. Dr. Schmitt Pál s. k., az Országgyûlés elnöke Budapest, blog, Szentkirályi utca,  VIII. kerület, 8. kerület, Magyarország, Palotanegyed, Orbán Viktor, Nemzeti Együttműködési NyilatkozatNemzeti Együttműködési Nyilatkozat:

Legyen béke, szabadság és egyetértés

A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét.
A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsőséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdődött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott. A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyűjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez. Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy ezt az alkotmányos keretek között megvívott forradalmat elismeri és tiszteletben tartja.

Az Országgyûlés kinyilvánítja, hogy az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításáról döntöttek. A magyar nemzet e történelmi tettével arra kötelezte a megalakuló Országgyűlést és a felálló új kormányt, hogy elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül irányítsák azt a munkát, amellyel Magyarország fel fogja építeni a Nemzeti Együttmûködés Rendszerét.
Mi, a Magyar Országgyűlés képviselői kinyilvánítjuk, hogy a demokratikus népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait. Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai.

A Nemzeti Együttmûködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élő magyarok. Lehetőség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyőződésünk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetû, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetôséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következő éveit.

Dr. Schmitt Pál s. k.,
az Országgyűlés elnöke

Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat Legyen béke, szabadság és egyetértés  A XXI. század elsô évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét. A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsôséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdôdött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott. A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyûjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez. Az Országgyûlés kinyilvánítja, hogy ezt az alkotmányos keretek között megvívott forradalmat elismeri és tiszteletben tartja. Az Országgyûlés kinyilvánítja, hogy az áprilisi választásokon új társadalmi szerzôdés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttmûködés Rendszerének megalapításáról döntöttek. A magyar nemzet e történelmi tettével arra kötelezte a megalakuló Országgyûlést és a felálló új kormányt, hogy elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül irányítsák azt a munkát, amellyel Magyarország fel fogja építeni a Nemzeti Együttmûködés Rendszerét. Mi, a Magyar Országgyûlés képviselôi kinyilvánítjuk, hogy a demokratikus népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínû magyar nemzet tagjait. Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövônk tartóoszlopai. A Nemzeti Együttmûködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élô magyarok. Lehetôség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyôzôdésünk, hogy a Nemzeti Együttmûködés Rendszerében megtestesülô összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövôjét, erôssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erôket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemû, vallású, politikai nézetû, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetôséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következô éveit. Dr. Schmitt Pál s. k., az Országgyûlés elnöke
Szentkirályi utca, néhány méterre a Fidesz székházától. Ott dolgozik a magyar nemzet szeretett vezére, Orbán Viktor, apánk helyett apánk.

"Kedvence a libamáj"
(Kétfarkú szobatársa was here nyócker szerint)

Budapest, street art
a titokzatos konnektor

Budapest, Szentkirályi utca
gipszből van, öntve


Budapest, blog, Szentkirályi utca,  VIII. kerület, 8. kerület,  Kisebb Magyarországot, Palotanegyed, Orbán Viktor, no future, Kétfarkú Kutya Párt
No Future
(Magyar Kétfarkú Kutya Párt)

Szentkirályi utca, Budapest, blog
NÉZÉST

a plakátok a TASZ oldaláról letölthetőek

frissítés: A Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat a Meleg Méltóság Menetén (aka buziparádé)

Végezetül egy kis zene.
éLJEN SOKÁ cEAUSESCU ELVTÁRS, A kÁRPÁTOK gÉNIUSZA, A hŐS ÉS bÖLCS vEZÉR, A lEGNAGYOBB rOMÁN!


frissítés:



büszkén leng a magyar lobogó
a Sándor-palotán, végre egy ragyogó
karizmatikus ember az elnök
ott ül a Várban a pártok fölött
eltűnt végre az izgága Sólyom
épülhet a rendszer bármi módon
és ez még csak a kezdet
szilveszterkor biztos irányt kap a nemzet

ha megszólal éjfélkor a Schmitt Pál
érezni fogod, bármit is ittál
hogy új szelek fújnak a köztársaságban
szeretet, erkölcs, polgári állam
így megy tovább a tévétorna
marad egyenes a gerinc és sportos a forma
nincs folt ebben a történetben
úgyis meleg lett volna Los Angelesben

nemzeti együttműködés

jöhetnek a szerbek és dőlhet az árvíz
zuhanhat a forint, minden más így
hogy eljött az emberek embere
a köztársaság elnöke
Schmitt Pál, a délceg
Schmitt Pál, a kellemes
Schmitt Pál, a bátor
Schmitt Pál, az egyenes
ha hackelik az alkotmányt,
ő ha kell, hát kardot ránt

nem lesz baj, még ha esett is egy kis kár
mert Schmitt Pál biztos csinált valamit már
soha nem lesz baj, még ha esik is egy kis kár
mert Schmitt Pál biztos kieszelt valamit már

2010 a forradalom éve
nem menekül egy komcsi sem élve
és zord éjszakákon
sem félek, mert Schmitt Pál őrzi az álmom
csak egyetlen pont nem tiszta
hogyhogy a Hornnak is jó volt Madridba
meg hogy mi volt Sydneyben a doppinggal
és mit boltolt múltkor a szocikkal

miért lett volna vörös polgármester
ha aztán ő lett a fideszes brüsszeli ember
kirakatbáb, igazi protokollfőnök
hajlékony bohóc, egy pártkatona elnök
egykori kommunista sporttitkár
elutazott a pénzünkön a holdig már
és hat nyelven mond semmit
hogy a picsába kaptunk egy ekkora senkit?

nemzeti együttműködés

jöhetnek a szerbek és dőlhet az árvíz
zuhanhat a forint, minden más így
hogy eljött az emberek embere
a köztársaság elnöke
Schmitt Pál, a délceg
Schmitt Pál, a kellemes
Schmitt Pál, a bátor
Schmitt Pál, az egyenes
ha hackelik az alkotmányt,
ő ha kell, hát kardot ránt
nem lesz baj, még ha esett is egy kis kár
mert Schmitt Pál biztos csinált valamit már
soha nem lesz baj, még ha esik is egy kis kár
mert Schmitt Pál biztos kieszelt valamit már

Nincsenek megjegyzések: