2010. augusztus 31., kedd

Budapest Rektum (alagút a sínek alatt)

Alagút, aluljáró, Bajza utca, Budapest, Bulcsú utca, vasút, vágányok, Podmaniczky utcaÖt és feles
Napnyugati pályaudvar

(Karácsonyi történet)
Az alagútban tűnt föl, a Bajza és a Bulcsú utca között, bemenni senki sem látta. Elkattogott fölötte egy vonat (a szegedi intercity, gondolta, és úgy lett). Akkor most 12 óra 39 van, nem nézett az órájára, nem volt órája, tudta az időt. Olvasgatta az alagút falfirkáit. ISTEN EGYETLEN MENTSÉGE, HOGY NEM LÉTEZIK! NINCS ISTEN. HA VAN, SZÉGYELLEM MAGAM. ISTEN SZERETI MAGÁT! Mosolygott, és ő is odafestette, jellegzetes stílusában, úgysem ismerik fel, úgysem hiszik el: ITT JÁRTAM. ISTEN. (tovább is van: Narancs, Sajó László)



Alagút, aluljáró, Bajza utca, Budapest, Bulcsú utca, vasút, vágányok, Podmaniczky utca„Az idő mindent elpusztít”.


Paragút, höh, rettegjünk együtt összebújva.

Alagút a Bulcsú utca és a Podmaniczky utca között (a Bajza utca eleje). Ez az a nyomasztó lyuk, ahol mindig telefonálva közlekednek a félősebb emberek. A XIII. kerületet és a VI. kerületet köti össze, egyik vége a Szabolcs utcai gettóhoz vezet, de a másik vége sem sokkal biztatóbb. Forgattak itt már ütős technó klipet, de akár az Irréversible c. francia rettenet is kezdődhetne itt.


"One of the most walked-out films in the history of the Cannes Film Festival." Maybe it's more to it than a shocking rape scene and violent images."

Irreversible, parázáshoz ajánlott zene, de tényleg csak saját felelősségre és csak erős idegzetű, kellősen beteg arcok indítsák el. A "Film, Amely 2003-ban a Legtöbb Filmkritikust Megfutamította a Cannesi Film Fesztiválon"


Noé a felkavaró hatást fokozandó a film első 30 percéhez 27-28 hertzes frekvenciájú, az emberi fül számára már alig hallható háttérzajt kevert. Ez a frekvenciatartomány az embereknél émelygést, szédülést, feszültséget válthat ki. A cannes-i és a San Sebastiáni filmfesztiválon ez idő alatt hagyták el a legtöbben a mozit. A cannes-i premieren 2 400 voltak, közülük 200-an mentek ki a vetítés alatt. A Newsweek magazin egyik cikke szerint 2003-ban a Visszafordíthatatlan alatt hagyták el legtöbben a mozitermeket. (wiki)


Cím nélküli nagyobb térképen való megjelenítése


A film hírhedt alagútja/aluljárója


kapcsolódó: Gyalagút, a lakható Alagút a Vár alatt (ZöFi) + Alagúton, szmogon át +

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Der Begriff Felching bezeichnet eine Sexualpraktik, bei der eine Person nach der Ejakulation Samen (meist eigenen) aus der Vagina oder dem Anus des Partners saugt, unter Umständen mit Hilfsmitteln wie Strohhalmen.

Névtelen írta...

Nagyon klassz hely...a hétvégén jártam itt...megborzongató, az a szag, ami ott van, a hangok, ahogy lépdelsz azon a fém micsodán...

Névtelen írta...

WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOWNOW YOU LOT GO WANK OF TO YOUR SISTER FUCKING HER PILLOW

Névtelen írta...

Kedvenc alagutam! hetente többször is...! :)
Szabi.