2010. augusztus 14., szombat

Botrány: államcsínyre készül a Kétfarkú Kutya a CIA segítségével?

Obama fegyvert adna a Kétfarkú Kutyáknak?
Államcsíny a láthatáron?
Ki hazudik?


Megvan az első választási botrány, a semmiből felbukkant, gyanús hátterű Magyar Kétfarkú Kutya Párt produkálta. A csak nevében magyar párt tagad, cáfol, tehát a hír igaz: a CIA és személyesen Barack Obama amerikai elnök áll a senkiházi politikai tömörülés mögött, idegen zsoldban állók próbálnak Budapesten és Szegeden polgármesterré avanzsálni, elfoglalni Magyarország két stratégiailag fontos központját: olaj, földgáz, atom, paprika, világhírű IQ. Ébredj, magyar, még nem késő, üldözzük el a moszadnyikokat idegenszívűeket!

A Kétfrarkú Kutya Párt közleménye, szokásuk szerint a súlyos bizonyítékokat megpróbálják elviccelni:

A Kétfarkú Kutya Párt titkársága kategorikusan cáfolja a youtubera a napokban feltöltött videófelvétel valódiságát, melyen Barack Obama és Victora Zsolt, budapesti főpolgármester-jelöltünk meghamisított telefonbeszélgetése hallható. A hangfelvétel minden alapot nélkülöz, több különböző hanganyagból ollózták össze, egyebek mellett felhasználták Victora Zsolt gyermekkori levelezését és Obama Bin Ladennel folytatott telefonbeszélgetését. A képi anyagról inkább nem is mondunk semmit.

Az igaz, hogy valóban beszéltünk Obamával, tényleg felajánlotta segítségét, mint az a sajtótájékoztatón bemutatott hangfelvételen hallható volt, de katonákról, fegyverekről szó sem volt. Sejtésünk szerint az Egyfarkú Kutya Párt állhat a lejárató akció mögött.


És a bizonyító erejű videó:


Kapcsolódó bejegyzések: Plakátok Verókon + A Kétfarkú Kutya Párt a Boulevard és Brezsnyev Galériában (Le Verauc korupciós kiállítás) + Korrupció a Gödörben és a hányatott sorsú Kétfarkú plakát Verókkal + Leletmentés: a Kétfarkú Kutya Párt nyomai Szegeden + piramisépítő tanfolyam + Fónagy János fidesznyik kijáróember választási plakátjának költői átértelmezése (Budapest) + a Szentkirályi utca falfirkái (Budapest) + Dob utcai vizuális hajmeresztés (Budapest) + a BKV irodából kifolyó pénz (Budapest) + Kétfarkú kutyakölykök érkeztek Dagesztánból + Vigyázat, a tetőn dolgoznak + Találtam egy részeg hódot (Budapest) + Robotgyűjtés a Kéthly Anna téren (Budapest)+ Táboroztassa gyermekét panelban (Budapest) + A vonatokat direkt nem takarítjuk: a híres plakát, amiért a MÁV beperelte a Pártot (Budapest) + Rejtélyes sötét doboz az Astoriánál (Budapest) + Kisebb Magyarországot! (Budapest) + Elnézést kérünk az éghajlatváltozás miatt: EXXON, ESSO, SHELL, USA (Budapest) Kissé demagóg, de egy kis cetlire nem fér rá az összes felelős neve, köztük az Öné + Kurva politikusok (Budapest) + Szerelmes elektromos doboz az Erzsébet téren (Budapest) + olcsó mocsári élővilág az Auchantól + 1. Magyar Sérvbiznisz Mgtsz
index videó az indavideóról:



Nincsenek megjegyzések: