2011. december 18., vasárnap

Illegális parkolásgátlók: mégis maradtak.

csináld magad
parkolásgátló
Elkiabáltuk. Elkúrtuk. A hatóság tehetetlen vagy korrupt, mint rendesen, ők is a piacról élnek. Tessék, Janikám, itt néhány ezres, vegyél valamit az asszonynak, de aztán ne lássalak többé.

2009. március:

 Mint már említettük, a József Attila lakótelepen tett látogatásunkkor a közterületen kialakított, kulccsal zárható parkolásgátlóval ellátott területeket fedeztünk fel. A parkolásgátlók ügyében nem voltunk restek és írogatni kezdtünk Ferencváros vezetőinek. Tegnap örömteli válasz érkezett: Tisztelt Uraim! Észrevételeiket továbbítottuk hatósági intézkedés végrehajtására a Ferencvárosi Közterületfelügyelet felé. Az Önök által jelzett terület valóban közparkoló, s a kihelyezett parkolásgátló oszlopok engedély nélkül kerültek kihelyezésre. 


Üdvözlettel: Hidasi Gyula a részönkormányzat elnöke

2011.december, kommentet hozott a posta:

Tisztelt Hidasi Gyula! 


2009. februárjában az Ideiglenes’s Blog szerkesztői a József Attila lakótelepen engedély nélkül kihelyezett parkolásgátlókra hívták fel az Ön figyelmét. 


Forrás: http://ideiglenes.wordpress.com/category/jozsef-attila-lakotelep/ 


Ön, mint a részönkormányzat elnöke válaszlevelében tájékoztatta a szerkesztőket, hogy a jogellenes állapot megszüntetésére hatósági intézkedést kért. Ma 2011 decemberében ezek a parkolásgátlók még mindig ugyanott láthatóak. - Ezek a parkolásgátlók azért maradhattak, mert használóik kifizették a közterület illegális használata miatt kiszabható 50000 forintig terjedő pénzbírságot és azóta rendszeresen fizetik a 5749 Ft/gk/hó közterülethasználati díjat? - Amennyiben nem legalizálták ezeket a parkolásgátlókat, abban az esetben Ön szerint mi az oka, hogy máig nem történ kézzelfogható intézkedés? Önhöz intézett kérdéseimet és az arra adott válaszát az alábbi internetes fórumban tettem, illetve teszem közzé: 


http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9144663 






Várom válaszát! 


Üdvözlettel: janosvargajanos


József Attila lakótelep, házias parkolásgátló

József Attila lakótelep, privát parkoló
József Attila ltp
Kapcsolódik: a József Attila ltp 2009 februárjában

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

-Ma reggel meghalt Chuck Norris!
(De mostanra már sokkal jobban van...)