2013. április 30., kedd

Programajánló: Első Magyar Országos Dohányossztrájk! Május Elsején!


Aszongya a fészbúk esemény :

"Mutassuk meg ezeknek! Le a mutyival, korrupció- és füstmentes Magyarországot! Össznépi Leszokást! Élvezd az életet füstmentesen! Tiszta tüdővel egy jobb világért! Végy egy nagy levegőt a forradalomhoz! 
Magyar Nemzeti Dohányossztrájk! Együtt sikerülni fog a Nikotin és a Fidesz rabigáját letörni! Nem szívom a Fideszét! Nemnemsoha! 
A leszokás a civil ellenállás új formája: inkább a rákmaffia forduljon fel. 
A cél ráirányítani a figyelmet és támogatni azokat az erőfeszítéseket, amelyeknek célja országosan visszaszorítani a dohányzást és a korrupciót. A szakemberek figyelmeztetnek: a dohányzás első helyen áll a halálos megbetegedéseket előidéző tényezők listáján. Minden száz haláleset közül, majdnem 14 emberélet elvesztéséért a dohányzás tehető felelőssé."
Figyelem: a sztrájkot lehet otthon, négy fal között is csinálni, de legjobb nyilvánosan, példát mutatva.
Nemdohányzók is csatlakozhatnak a dohányosok heroikus erőfeszítéseihez az Egészség és Demokrácia frontján!



És még sok más okosság:

Tiéd a rák, te fizettél érte!
Kevesebb dohányzás, nagyobb szabadság.
Ma a trafikok, holnap a lakások!
Fogadd el a parancsot ! Ne bagózz, egyél narancsot
 Inkább a cigim dobom, csak az üdöm megmaradjon!
 Kevesebb dohányzás, nagyobb szabadság. 
 Itt, kéremszépen, mint önjelölt pszichiátere a magyar népnek, elmondom, hogy az Európában példátlan méretű össznépi frusztráció és gyűlölködés felhasználásáról van szó egy pozitív cél érdekében, jelesül a frusztráció/gyűlölködés/boldogtalansági szint csökkentése sikerélmény által, jelesül a dohányzás visszafogásáról. 
Ön és közösségi terápia.
Isaiah Berlin filozófus „Two Concepts of Liberty” című előadásában különböztette meg a negatív szabadság („szabadság valamitől”, azaz „freedom from”) és a pozitív szabadság („szabadság valamire”, azaz „freedom to”) fogalmát. Berlin értelmezésében a pozitív szabadságot igen gyakran arra használták fel, hogy az emberek negatív szabadságjogait megnyirbálják. Berlin a Szovjetuniót hozta fel példaként, ahol az ország vezetése az általuk kitűzött célok elérése érdekében („pozitív szabadság”) a magánemberek jogainak megnyirbálását, brutális erőszakot és nemritkán tömeges gyilkosságokat (azaz a negatív szabadság megsértését) is elfogadhatónak tartotta.[2]
Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata is a szabadságnak ezt a kétféle, pozitív és negatív értelmezését használja, amikor felsorolja az alapvető emberi jogokat, mint pl. „védelem a kínzás, a kegyetlen, embertelen bánásmód és büntetés elől” (negatív szabadság) és „a vélemény és kifejezése szabadsága” (pozitív szabadság).

Hajrá.




Trafikmutyi - A Te kedves egészségedre! nagyobb térképen való megjelenítése

nade miért maradt le a térképről a belvárosi Csetényi Csaba - Krskó Tibor multifunkciónális csodaduó üzlet- és lakótársa, "a rezsim feketeöves gennygóca"

Rogán Antal, az V. kerület polgármestere

Nincsenek megjegyzések: