2013. december 4., szerda

Napibarmok: Fidelitas és Schobert Norbert

Fiatal lányok és nők ezrei fizethetnek többet a bulizásért a jövőben Teczár Szilárd Ha-Ha-aktivista kártékony trollkodása miatt - írja keddi közleményében a Fidelitas.

Közlésük szerint, Teczár elérte, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatóság elmeszelje a Doboz nevű szórakozóhely nőket érintő pozitív diszkriminációs gyakorlatát, miszerint a lányoknak nem kell a belépőjegyért fizetni. A Fidelitas Teczár Szilárdnak adja az „Év Buzgómócsingja” díjat, amiért megtalálta a zavaró piaci rést az általa képviselt szélsőséges liberális eszmék számára - fogalmaznak.

A jövőre nézve szerencsésebbnek gondolnánk, ha a fiatal gárdisták tagjai középületek, hidak  és tantermek   elfoglalása, valamint  a lovagiassági szabályok megváltoztatása  helyett inkább hasznosabb elfoglaltságot  keresnének maguknak - zárul a közlemény.

(fidesz.hu)

kapcsolódó: Ombudsmanhoz fordul, mert a nőknek ingyenes volt a belépő, férfiaknak pedig ezer forint egy budapesti szórakozóhelyen

update: másikbarom, Schobert Norbert



„Teczár Szilárd! Kérj bocsánatot a Nőktől!

Most úszol az egy perc hírnévben és Sebestyén Balázsnak támadsz? Az én véleményem: Te kérj bocsánatot a Nőktől!!! Esetleg beadsz egy feljelentést azért is, hogy március 8-at ünnepeljük és nincs külön kiemelt férfinap? Esetleg előreengedni se kelljen már az ajtóban a Nőket? Esetleg kézcsók járjon a hozzád hasonló hímszerű egyedeknek is? A fajtád miatt sok Nő melózik, miközben az ilyenek otthon tévéznek... Én utálom amikor egy Asszony gürizik és a »férfi« évek óta állásra vár, miközben otthon »segít«.

Képzeld el, ha a jövendő feleséged is a hatósághoz fordulna, mert Te élvezel a gyereknemzés alatt, de Ő súlyos fájdalmakat él át a szülésnél! Vezessenek áramot a férfiak heréjébe miközben a nejük szül? Ébredj már! A világ nem az egyenlőségről, hanem az egyensúlyról szól! Piedone a vizilovakkal, én a Nőkkel vagyok! :)






Aki Nő és egyetért, az megosztás és lájk! Köszönöm! Norbi”

Nincsenek megjegyzések: